Home Info & tips Alle artikelen bevochtiger Venta hygienemiddel kopen Direct geleverd
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

Venta hygienemiddel kopen Direct geleverd

 

AIRSAIN VOOR UW VENTA HYGIENEMIDDEL!

Venta hygiënemiddel voor luchtbevochtigers

Venta hygiënemiddel houdt luchtbevochtigers schoon en fris. Venta hygiënemiddel wordt in een lage dosering aan het water van de luchtbevochtiger toegevoegd. Het hygiënemiddel zorgt ervoor dat de schijven van Venta luchtbevochtigers het water goed vasthouden zodat lucht optimaal bevochtigd wordt. Venta hygiënemiddel voorkomt ook overmatige kalkvorming in de luchtbevochtiger, de kalkdeeltjes hechten zich minder vast aan onderdelen van de luchtbevochtiger. Het hygiënemiddel zorgt dat de deeltjes tijdens reiniging met het water weggespoeld kunnen worden.

Venta hygiënemiddel eenvoudig te gebruiken

Het Venta hygiënemiddel hoeft u niet elke keer toe te voegen wanneer u de watertank van de luchtbevochtiger vult. Het hygiënemiddel verdampt namelijk niet tijdens de werking van de bevochtiger. Slechts eenmaal per 10 – 14 dagen moet een kleine hoeveelheid aan het water worden toegevoegd, dit loopt ongeveer gelijk met wanneer u de luchtbevochtiger moet spoelen. Tijdens de spoelbeurt verwijdert u alle vuildeeltjes makkelijker door de werking van het hygiënemiddel.

Venta hygiënemiddel bestellen? Bij AirSain is Venta hygiënemiddel aantrekkelijk geprijsd en direct leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft hoe u een luchtbevochtiger het best kunt onderhouden.

Een ruim assortiment luchtbevochtigers

Lucht-bevochtiger.nl biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van droge lucht.
“Goed advies en en scherper prijs. Top!”
Dhr. Vos
“Eindelijk een bedrijf met echte productkennis!”
Dhr. van der Loo
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl