Home Info & tips Alle artikelen bevochtiger Luchtbevochtiging met luchtwassers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

Luchtbevochtiging met luchtwassers

Bevochtigen van lucht met een luchtwasser

Einde droge lucht

Een luchtwasser is een type luchtbevochtiger en draagt bij aan een aangenaam binnenklimaat. Gezondheidsproblemen als gevolg van droge lucht behoren tot het verleden. Klachten zoals droge ogen, verstopte neus, huidklachten, hoofdpijn en vermoeidheid kunnen voorkomen worden door het inzetten van een luchtwasser. Een luchtwasser voorkomt eveneens schade aan o.a. meubelen en vloeren als gevolg van een te droge omgevingslucht.

Diverse merken luchtwassers voor natuurlijke luchtbevochtiging

Venta luchtwassers

Een Venta luchtwasser is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland onder leiding van het hoofdkantoor van Venta in Weingarten. Al bijna 30 jaren vinden de effectieve luchtwassers van Venta de weg naar de klant. Venta is inmiddels uitgegroeid tot Europa's grootste leverancier van luchtwassers.

Voor meer informatie of bestellen van Venta luchtwassers zie: Venta luchtbevochtigers en Venta accessoires

Boneco luchtwassers

Een Boneco luchtwasser wordt ontwikkeld en geproduceerd door de Plaston Group. Plaston is een wereldwijde speler op de markt van systemen voor luchtbehandeling. Door de grootschaligheid van deze onderneming kan veel aandacht worden besteed aan de ontwikkeling en optimalisatie van de Boneco luchtwassers. De Plaston Group heeft zijn oorsprong in Zwitserland.

Voor meer informatie of bestellen van Venta luchtwassers zie: Boneco luchtwassers en Boneco accessoires

Stadler Form luchtwassers

Luchtwasser Stadler Form George en luchtwasser Stadler Form Robert zijn modern vormgegeven luchtbevochtigers. Stadler Form hecht veel waarde aan het ontwerp van de diverse bevochtigers. Naast luchtwassers George en Robert heeft SF ook enkele ultrasone luchtbevochtigers op de markt gebracht.

Voor meer informatie of bestellen van Stadler Form luchtwassers zie: Stadler Form luchtwassers en Stadler Form accessoires

Brune luchtwassers

Een Brune luchtwasser wordt geproduceerd door Brune Klimattechnik in Duitsland. Reeds 85 jaren lang worden luchtwassers van Brune aldaar ontwikkeld en op de markt gebracht. Een Brune luchtwasser voldoet evenals eerder genoemde merken luchtwassers aan de strengste kwaliteitsnormen voor dergelijke apparatuur.

Voor meer informatie of bestellen van Brune luchtwassers zie: Brune luchtbevochtigers en Brune accessoires

Stylies luchtwassers

Luchtwassers van het Zwitserse merk Stylies zijn het resultaat van jarenlange expertise in productontwikkeling en productinnovaties. De luchtwassers bevochtigen de lucht en wassen de lucht door middelgrote tot grote deeltjes eruit te filteren.

Voor meer informatie of bestellen van Stylies luchtwassers zie: Stylies luchtbevochtigers en Stylies accessoires

Airbi luchtwassers

Airbi biedt keuze tussen luchtwassers met of zonder HEPA filterset voor extra krachtige luchtzuivering. De Airbi luchtbevochtigers kenmerken zich verder door de kwalitatieve afwerking en de uitgebreide bedieningsmogelijkheden.

Voor meer informatie of bestellen van Airbi luchtwassers zie: Airbi luchtbevochtigers en Airbi accessoires

 

Het vochtgehalte verhogen?

Uw luchtwasser, luchtbevochtiger vindt u bij AirSain!

Een ruim assortiment luchtbevochtigers

Lucht-bevochtiger.nl biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van droge lucht.
“Eindelijk een bedrijf met echte productkennis!”
Dhr. van der Loo
“Goed advies en en scherper prijs. Top!”
Dhr. Vos
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl