Home Info & tips Alle artikelen bevochtiger Boneco Luchtbevochtigers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

Boneco Luchtbevochtigers

Boneco Luchtbevochtigers: advies, informatie, ervaringen

Met jarenlange ervaring in het bevochtigen en van lucht is AirSain is uw specialist voor gezonde lucht! Voor het verhogen van de luchtvochtigheid op hygiënische wijze beschikken wij over een groot assortiment luchtbevochtigers van uiteenlopenden merken. Naast een snelle levering geven wij u graag passend advies naar de mogelijkheden van luchtbevochtiging

Boneco luchtbevochtigers

AirSain heeft een uitgebreid aanbod Boneco luchtbevochtigers: Luchtwassers, ultrsoon bevochtigers, koudwaterverdampers en stoombevochtigers met verschillende werkingsprincipes.

 

Boneco luchtwassers

De Boneco 2055E is een zogenaamde koudwaterverdamper, ook wel luchtwasser genoemd. De luchtvochtigheid in een ruimte wordt op natuurlijke wijze verhoogd door het wassen van lucht. Droge, vervuilde omgevingslucht wordt door deze Boneco bevochtiger aangezogen met behulp van een ventilator. In de Boneco bevochtiger draait een set schijven voortdurend door een waterbad. De schijven worden hierdoor continu van vocht voorzien. De droge lucht wordt door de vochtige schijvenset gevoerd en neemt het aanwezige vocht op. Hierdoor stijgt op natuurlijke wijze de vochtigheid van de lucht. Zie Boneco 2055D voor meer informatie

Ionic Silver Stick voor luchtbevochtigers

Om de voorraadbak voor water in bevochtigers bacterievrij en hygiënisch te houden, wordt in de bak een Ionic Silver Stick geplaatst. Deze kleine staafvormige ionic silver stick geeft aan het water voortdurend een kleine concentratie zilver-ionen af. Bacteriën, schimmels en virussen kunnen hierdoor niet groeien in de watertank van de bevochtiger. De kleine Ionic Silver Stick waarborgt een bacterievrije bevochtiging van een ruimte zodat de vochtigheidsgraad op hygiënische wijze goed op orde blijft.

Ultrasoon luchtbevochtigers

Naast een luchtwasser zoals Boneco 2055 maken andere luchtbevochtigers van Boneco gebruik van een andere wijze van bevochtigen. Neem bijvoorbeeld de bevochtiger Boneco U650. De Boneco U650 is een zogenaamde ultrasone luchtbevochtiger. Een ultrasone bevochtiger brengt waterdeeltjes in de lucht door gebruik te maken van een ultrasoon trilplaatje. Een ultrasoon luchtbevochtiger brengt op deze wijze het water zeer fijn verdeeld als een nevel in de lucht. Deze ultrasone wijze van luchtbevochtiging geeft een uiterst snelle bevochtiging van elke ruimte. Let u er echter op dat ultrasoon luchtbevochtigers niet geschikt zijn voor gebruik in gebieden met hard water, omdat het antikalk filter dan te vaak moet worden vervangen.

Vocht meten met hygrometer

Wij adviseren gebruik te maken van een vochtmeter als u de luchtbevochtiger niet door een hygrostaat laat aansturen. Op de hygrometer kunt u aflezen wat de luchtvochtigheid is bij u in huis of in kantoor. Door dagelijks enkele malen de luchtvochtigheid in één oogopslag af te lezen op de vochtmeter, voorkomt u overbevochtiging of een té sterke luchtdroging. De juiste vochtigheid in huis of kantoor bevindt zich tussen 40% en 60% relatieve luchtvochtigheid.

Droge lucht is niet goed. Met een luchtbevochtiger, hygrostaat en hygrometer heeft u alle middelen om de vochtigheid perfect te regelen. Bekijk op de website het volledige aanbod luchtbevochtigers, vochtmeters en accessoires voor volledige vochtbeheersing in huis en kantoor. Naar behoefte vraagt u onze medewerkers om advies. AirSain is dé specialist voor gezonde lucht. Het ruime assortiment bevochtigers biedt altijd de beste bevochtiger voor uw situatie!

Voor uw luchtbevochtiger van Boneco, ga naar AirSain!

Een ruim assortiment luchtbevochtigers

Lucht-bevochtiger.nl biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van droge lucht.
“Eindelijk een bedrijf met echte productkennis!”
Dhr. van der Loo
“Goed advies en en scherper prijs. Top!”
Dhr. Vos
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl