Home Luchtbevochtigers Boneco AiroSwiss 2071 - Reiniger / Bevochtiger

Boneco AiroSwiss 2071 - Luchtreiniger / Bevochtiger

Air-O-Swiss heet voortaan Boneco

Air-o-Swiss 2071 2-in-1 reiniger en bevochtiger is voorzien van een HEPA- en actief koolstoffilter. Makkelijk te bedienen en eenvoudig te reinigen. Deze luchtbevochtiger wordt aanbevolen voor mensen met een allergie.

Air-O-Swiss heet voortaan Boneco

Air-o-Swiss 2071 2-in-1 reiniger en bevochtiger is voorzien van een HEPA- en actief koolstoffilter. Makkelijk te bedienen en eenvoudig te reinigen. Deze luchtbevochtiger wordt aanbevolen voor mensen met een allergie.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Boneco AiroSwiss 2071 - Luchtreiniger / Bevochtiger

Bevochtiger en reiniger (2-in-1)


De HEPA- en actief koolfilters verwijderen zeer effectief vervuilingen zoals, pollen, fijnstof, haartjes van dieren en mijten. Deze Air-O-Swiss bevochtiger kan het hele jaar worden gebruikt voor de ideale kwaliteit van de lucht in uw kamers te behouden. De bevochtiger is geschikt voor kamers tot 40 m2 en heeft een bevochtigingscapaciteit van 0,25 liter / uur.  Het waterreservoir heeft een inhoud van 8,4 liter.

HEPA en actief koolstoffilter

Tijdens de eerste stap van luchtbehandeling wordt de lucht door 2 HEPA-filters (High Efficiency Particulate Air filter) geleid. Deze filters filteren deeltjes van een grootte vanaf 0,3 micron uit de omgevingslucht. Tijdens de tweede stap voert de lucht langs het actief koolfilter dat luchtvervuilingen en slechte geuren uit de lucht filtert. De lucht wordt optimaal gereinigd door de combinatie van deze 2 filters. Zo worden alle vuildeeltjes en vieze geuren uit de lucht gefilterd. De filters dienen één keer per jaar te worden vervangen.

Aanbevolen voor mensen met een (inhalatie) allergie

Voor mensen met een inhalatie allergie is deze bevochtiger/reiniger dé ideale oplossing. Allergieën en virussen worden erger wanneer de luchtvochtigheid in een kamer niet de juiste waarde heeft. Het risico van een infectie van de slijmvliezen van de luchtwegen neemt toe bij een vochtigheid lager dan 40%, daarom is het goed om de ideale vochtigheid in uw kamer te behouden.

Bescherming tegen micro organismen

De groei van schimmels, bacteriën en microben wordt voorkomen door de antibacteriële eigenschappen van de verdampingsfilter. Zo blijft het water hygiënisch en schoon. Het gebruik van een Ionic Silver Stick wordt aangeraden voor het behouden van een goede waterkwaliteit. Deze Stick kunt u los erbij kopen. Een ISS geeft zilverionen af aan het water, deze ionen hebben een desinfecterende werking op het water. De stick voorkomt de groei van bacteriën, schimmels en algen.

Eenvoudige bediening en reiniging

Een hygrostaat is niet nodig omdat er koud water verdamping plaatsvindt. Naarmate de grens van 55-60% vochtigheid wordt bereikt neemt de verdamping langzaam af. Hierdoor wordt overbevochtiging voorkomen. De Air-o-Swiss heeft 3 standen; hoog, normaal en rustige nachtstand. Doordat de twee afneembare watertanks vrij groot zijn hoeven deze niet vaak te worden bijgevuld. De Air-o-Swiss is ook voorzien van een aromahouder, waarmee indien gewenst de lucht kan worden geparfumeerd met oliën. Zo krijgt de lucht een aangename geur. Oliën zoals lavendel en eucalyptus kunnen een aromatherapeutische werking hebben.

Handleidingen: Boneco AiroSwiss 2071 - Luchtreiniger / Bevochtiger

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-