Home Merken Air & Me
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

Air & Me

Air and Me werd in 2006 opgericht onder de naam Air Naturel om vandaag in te spelen op een grote zorg van de wereld: de kwaliteit van de binnenlucht. Air and Me biedt een reeks producten die zijn aangepast aan elke situatie. Of het nu gaat om uw welzijn, uw gezondheid of om bepaalde ongemakken in uw accommodatie te verwijderen, bijvoorbeeld door te droge of te vochtige lucht; Air and Me biedt een volledig assortiment ontvochtigers, luchtbevochtigers, luchtreinigers, ventilatoren, verwarmers en aromatherapie.

Air & Me Bevochtigers

Air & Me Hygrometers

Air & Me Thermometers

Air & Me Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Luchtvervuiling in huis vaak onderschat

Hoewel de milieu- en volksgezondheidsproblemen in verband met luchtvervuiling nu bij iedereen bekend zijn en vaak worden aangepakt, kan hetzelfde niet worden gezegd van de problemen in verband met luchtvervuiling binnenshuis, die onbekend en vaak onderschat blijven. We brengen echter ongeveer 90% van ons leven in een gesloten omgeving door, in ruimtes die vaak slecht worden geventileerd.

Volledig Air and Me assortiment

Gedreven door de doelstelling om het wooncomfort te verbeteren en tegelijkertijd innovatie en design, efficiëntie en esthetiek te combineren, biedt Air and Me een volledig assortiment innovatieve apparaten. Air and Me maakt haar assortiment compleet met meetapparatuur, hygrometers, reinigingsproducten en organische etherische oliën.