Home Luchtbevochtigers Boneco U600 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Boneco U600 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Boneco U600 ultrasone luchtbevochtiger met eenvoudige bediening. Een bevochtiger die voorzien is van diverse functies. Automatisch lucht bevochtigen met de Boneco U600, de instelbare hygrostaat regelt het.

De luchtbevochtiger is een echte eye-catcher in uw woonkamer. Met regelbare nevel, verwarming, automatisch uitschakelen bij lege watertank. Snel en effectief uw kamer bevochtigen met de Boneco U600.

Boneco U600 ultrasone luchtbevochtiger met eenvoudige bediening. Een bevochtiger die voorzien is van diverse functies. Automatisch lucht bevochtigen met de Boneco U600, de instelbare hygrostaat regelt het.

De luchtbevochtiger is een echte eye-catcher in uw woonkamer. Met regelbare nevel, verwarming, automatisch uitschakelen bij lege watertank. Snel en effectief uw kamer bevochtigen met de Boneco U600.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Boneco U600 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Ultrasone luchtbevochtiger Boneco U600 met eenvoudige bediening. Een bevochtiger die voorzien is van diverse functies. Automatisch lucht bevochtigen met de Boneco U600, de instelbare hygrostaat regelt het. Een echte eye-catcher in uw woonkamer. Met regelbare nevel, verwarming, automatisch uitschakelen bij lege watertank. Snel en effectief uw kamer bevochtigen met luchtbevochtiger Boneco U600.

Boneco U600 gebruikt hoogfrequente vibratie als meest effectieve bevochtigingstechnologie. De ultrasone luchtbevochtiger kan zowel koud als warm water verdampen. Bij bevochtiging met de voorverwarming aan, daalt de temperatuur in de kamer niet. Hij blaast een fijne nevel in de kamer door zijn 360 graden verstelbare blaasmond.

De ultrasone Boneco bevochtiger is zeer geschikt voor het bevochtigen in huis, kantoor of bedrijf. Door zijn stijlvol ontwerp is hij een echte eye-catcher, bijvoorbeeld in een woonkamer of kantoor. De luchtbevochtiger is geschikt voor kamers tot 60 m2, zijn capaciteit is regelbaar tot 0,55 liter / uur. Het waterreservoir heeft een inhoud van 5 liter, dus goed voor een lange tijd bevochtigen zonder bijvullen.

Boneco U600 is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Hij heeft een handmatige bediening met draaiknoppen. Een luchtbevochtiger met volgende functies:

Aan/uit draaiknop; voor het in- en uitschakelen van de luchtbevochtiger. Met deze draaiknop is ook de damp uitstoot in te stellen.

Hygrostaat draaiknop; de gewenste vochtigheidsgraad kan met deze draaiknop worden ingesteld. Door de knop verticaal te zetten wordt de geadviseerde luchtvochtigheid van 40-60% bereikt. Het toestel schakelt automatisch uit zodra de vochtigheid in de kamer de ingestelde vochtigheid bereikt heeft. Daarnaast is er ook een optie ‘continu werking’ die kan worden aangezet door de knop helemaal naar rechts te draaien.

Voorverwarming; de Boneco U600 is voorzien van een verwarmingstoets waarmee de voorverwarming van het water in- en uitgeschakeld kan worden. Het indicatorlampje gaat na het inschakelen branden. Het water wordt voorverwarmd tot 80 graden in ongeveer 10 tot 15 min. De verwarmde waterdamp wordt uitgeblazen met een temperatuur van ongeveer 30 graden. Door de voorverwarming wordt de kamertemperatuur niet lager en het water blijft schoon.

'Leeg' indicator'; bij een leeg waterreservoir waarschuwt de 'Leeg' indicator. De watertank van deze Boneco U600 ultrasone luchtbevochtiger is direct af te nemen en eenvoudig te vullen.

Luchtbevochtiger Boneco U600 is voorzien van een Ionic Silver Stick. Deze stick geeft zilver-ionen af aan het water waardoor microben zoals, bacteriën, algen, schimmels en virussen op natuurlijke wijze onschadelijk worden gemaakt. De ISS dient een keer per jaar vervangen te worden.

Standaard meegeleverde accessoires: Boneco U600 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

  • 1 x Boneco A250 AquaPro Antikalk Patroon
  • 1 x Boneco A7017 Ionic Silver Stick

Onderdelen & accessoires voor: Boneco U600 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-