Home Luchtbevochtigers Boneco 7147 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Boneco 7147 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Ultrasone luchtbevochtiger: Boneco U7147 met digitale bediening. Ultrasone bevochtiging in stijl, met voorverwarming voor extra comfort.

Luchtbevochtiger Boneco U7147 heeft een mooi display met verschillende indicatoren. Zijn antikalk filter zorgt voor schone bevochtiging.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit!

Ultrasone luchtbevochtiger: Boneco U7147 met digitale bediening. Ultrasone bevochtiging in stijl, met voorverwarming voor extra comfort.

Luchtbevochtiger Boneco U7147 heeft een mooi display met verschillende indicatoren. Zijn antikalk filter zorgt voor schone bevochtiging.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit!

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Boneco 7147 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Ultrasone luchtbevochtiger Boneco U7147 met digitale bediening. Ultrasone bevochtiging in stijl, met voorverwarming voor extra comfort. Boneco U7147 heeft een mooi display met verschillende indicatoren. Zijn antikalk filter zorgt voor schone bevochtiging.

Luchtbevochtiger Boneco U7147 blaast fijn verdeelde nevel in het binnenmilieu. De nevel ontstaat doordat het water uit zijn reservoir in een speciaal compartiment aan trillingen wordt blootgesteld. Deze techniek maakt een ultrasone luchtbevochtiger zoals deze Boneco U7147 zeer krachtig. De luchtbevochtiger is uitgerust met voorverwarming. Als deze stand ingeschakeld is, zal het apparaat handwarme nevel verspreiden zodat de kamertemperatuur niet daalt*.

Ten opzichte van een stoombevochtiger heeft de Boneco U7147 weinig stroom nodig voor het verwarmen van het water. Met de voorverwarming aan gebruikt de luchtbevochtiger 140 Watt, en zonder voorverwarming ongeveer 40 Watt. Het energieverbruik van een stoombevochtiger ligt aanzienlijk hoger.

Luchtbevochtiger Boneco U7147 heeft een digitale bediening. Via het display is de gewenste luchtvochtigheid in te stellen. De bevochtiger verhoogt de luchtvochtigheid in korte tijd tot de ingestelde waarde en houdt deze vochtigheid automatisch in stand. Ook de nevel is regelbaar.

De Boneco U7147 heeft een ontkalkingsfilter en een Boneco ionisatie stick die kalkvrij, hygiënisch lucht bevochtigen garanderen. De ultrasone luchtbevochtiger verbetert de leef- en werkomstandigheden in het binnenmilieu. Hij beschermt ook houten vloeren en meubelen tegen krimpen en scheuren.

Eigenschappen van ultrasone luchtbevochtiger Boneco U7147

 • Zowel koele als warme verdamping mogelijk
 • Door voorverwarming is er geen afkoeling van de omgevingstemperatuur
 • Nieuw stijlvol ontwerp
 • Ingebouwde hygrostaat voor het regelen van de bevochtiging
 • Timer
 • Regelbare nevel
 • Indicator leeg reservoir
 • Indicator systeem reinigen
 • Transparant waterreservoir (waterhoeveelheid is goed zichtbaar)
 • Ontkalkingspatroon met een hoge capaciteit
 • Geruisloos
 • Makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken

*Bij gebruik van voorverwarming wordt het water verhit tot 80° C. De kamertemperatuur gaat niet omlaag omdat de nevel die het systeem verlaat een temperatuur heeft van 40° C.

Standaard meegeleverde accessoires: Boneco 7147 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

 • 1 x Boneco A250 AquaPro Antikalk Patroon
 • 1 x Boneco A7017 Ionic Silver Stick

Onderdelen & accessoires voor: Boneco 7147 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-