Home Luchtbevochtigers Boneco 7144 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Boneco 7144 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Ultrasone bevochtiger: Boneco U7144 met digitale bediening. De bevochtiger heeft een digitale hygrometer met regelaar.

Ultrasone bevochtiging in stijl, met voorverwarming voor extra comfort. Zijn antikalk filter zorgt voor kalkvrije luchtbevochtiging.

Luchtbevochtiger Boneco U7144 bezit een display en timer.

Ultrasone bevochtiger: Boneco U7144 met digitale bediening. De bevochtiger heeft een digitale hygrometer met regelaar.

Ultrasone bevochtiging in stijl, met voorverwarming voor extra comfort. Zijn antikalk filter zorgt voor kalkvrije luchtbevochtiging.

Luchtbevochtiger Boneco U7144 bezit een display en timer.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Boneco 7144 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Boneco U7144 met digitale bediening. De bevochtiger heeft een digitale hygrometer met regelaar. Ultrasone bevochtiging in stijl, met voorverwarming voor extra comfort. Zijn antikalk filter zorgt voor kalkvrije luchtbevochtiging. Luchtbevochtiger Boneco U7144 bezit een display en timer.

Een ultrasone bevochtiger is een stille luchtbevochtiger, zo ook deze Boneco U7144. Zijn ventilator verdeelt erg stil de nevel in de kamer. Hij kan zowel koude nevel als warme nevel verspreiden. Met de voorverwarming aan is de temperatuur van de nevel ongeveer 40 °C. Bij deze temperatuur wordt de omgevingstemperatuur in de kamer niet beïnvloed. Het vermogen, zonder voorverwarming, is 0,4 liter per uur en 0,55 liter per uur wanneer de voorverwarming gebruikt wordt.

In het water van luchtbevochtiger U7144 worden bacteriën, schimmels en algen automatisch onschadelijk gemaakt door een Ionic Silver Stick, door trillingen van het ultrasone membraan en door zijn voorverwarming. Het ontkalkingspatroon verwijdert kalk uit het water zodat alleen zacht water verdampt. De Ionic Silver Stick en het ontkalkingspatroon zijn los te bestellen als deze aan vervanging toe zijn.

Boneco U7144 kan de lucht automatisch bevochtigen. Na instellen van de gewenste vochtigheid met zijn digitale vochtregelaar werkt luchtbevochtiger U7144 vanzelf. Alleen af en toe water bijvullen en de bevochtiger blijft onverstoord werken. U kunt de mist ook met 3 standen instellen. De ingestelde en de actuele vochtigheidsgraad wordt op het LCD display getoond.

De uitblaasmond voor nevel heeft 2 openingen waarmee de nevel goed kan worden gestuurd. De openingen zijn 360 graden draaibaar. Door het instellen van de timer kunt u de ultrasone bevochtiger na een aantal uren zichzelf automatisch laten uitschakelen.

De Boneco luchtbevochtiger is te leveren in 2 kleuren, zwart en wit.

Standaard meegeleverde accessoires: Boneco 7144 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

  • 1 x Boneco A250 AquaPro Antikalk Patroon
  • 1 x Boneco A7017 Ionic Silver Stick

Onderdelen & accessoires voor: Boneco 7144 - Ultrasone luchtbevochtiger (Wit)

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-