Home Luchtbevochtigers Boneco 7135 - Ultrasone luchtbevochtiger

Boneco 7135 - Ultrasone luchtbevochtiger

Ultrasoon bevochtiger: met de digitale luchtbevochtiger Boneco U7135 is de gewenste luchtvochtigheid snel bereikt. Boneco U7135 is een praktische luchtbevochtiger voor in huis. Hij beschermt planken vloeren, parketvloeren en meubelen tegen uitdrogen. Een digitale bevochtiger met voorverwarming. Voor koud en warm lucht bevochtigen.

Ultrasoon bevochtiger: met de digitale luchtbevochtiger Boneco U7135 is de gewenste luchtvochtigheid snel bereikt. Boneco U7135 is een praktische luchtbevochtiger voor in huis. Hij beschermt planken vloeren, parketvloeren en meubelen tegen uitdrogen. Een digitale bevochtiger met voorverwarming. Voor koud en warm lucht bevochtigen.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Boneco 7135 - Ultrasone luchtbevochtiger

Met de digitale luchtbevochtiger Boneco U7135 is de gewenste luchtvochtigheid snel bereikt. Boneco U7135 is een praktische luchtbevochtiger voor in huis. Hij beschermt planken vloeren, parketvloeren en meubelen tegen uitdrogen. Een digitale bevochtiger met voorverwarming. Voor koud en warm lucht bevochtigen.

De ultrasone luchtbevochtiger verspreidt fijn verdeelde damp in de lucht. De damp verdeelt zich snel door de kamer zodat een gelijkmatige luchtvochtigheid ontstaat. De vochtigheidsgraad in de kamer stijgt snel naar het gewenste vocht level. Bacteriën, microben en schimmels worden in de trilkamer van de luchtbevochtiger gedood. Met de voorverwarming aan koelt de Boneco U7135 de omgevingslucht niet af.*

Het energieverbruik van de ultrasone bevochtiger U7135 is lager dan het energieverbruik van een stoombevochtiger. De Boneco U7135 verbruikt gemiddeld 45 Watt, een stoombevochtiger 250 - 400 Watt. De vocht uitstoot van de U7135 ligt hoger dan de gemiddelde stoom verdamper, hij verhoogt dus op een verantwoorde wijze de luchtvochtigheid.

Boneco U7135 is volledig digitaal in te stellen, kies de vochtigheidsgraad die u wenst. Hij start dan met bevochtigen tot de ingestelde vochtigheid bereikt is. De stand waarin hij werkt kunt u ook zelf bepalen.

De bevochtiger heeft een antikalk patroon waarin alle kalkdeeltjes uit het water achterblijven. Zonder dit patroon komen de kalkdeeltjes in de kamer terecht. Verwissel daarom het antikalk patroon na een stookperiode van 5 tot 6 maanden. Deze vernieuwde U7135 is ook geschikt voor een Ionic Silver Stick, die kunt u er eventueel los bij bestellen.

Eigenschappen

 • Koel of warm verdampen
 • Met voorverwarming aan daalt de temperatuur in een kamer niet
 •  Stijlvol design
 •  Hygrostaat voor automatisch bevochtigen
 •  Timer
 •  Regelbare nevel
 •  Leeg reservoir signaal
 •  Reinigen signaal
 •  Doorzichtig waterreservoir (hoeveelheid water is goed zichtbaar)
 •  Effectief ontkalkingspatroon
 •  Geruisloos
 •  Handig in gebruik en makkelijk schoon te maken

*Voor de feitelijke verdamping wordt het water, bij het gebruik van voorverwarming, verhit tot maximaal 80° C. De damp verlaat het apparaat met een temperatuur van ongeveer 40° C. Hierdoor wordt de temperatuur van de ruimte niet lager.

Standaard meegeleverde accessoires: Boneco 7135 - Ultrasone luchtbevochtiger

 • 1 x Boneco A250 AquaPro Antikalk Patroon
 • 1 x Boneco A7017 Ionic Silver Stick

Onderdelen & accessoires voor: Boneco 7135 - Ultrasone luchtbevochtiger

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-