Home Luchtbevochtigers Beurer LB50 - Stoombevochtiger (Wit)

Beurer LB50 - Stoombevochtiger (Wit)

De Beurer verspreidt waterdamp en verhoogt daarmee de vochtigheid in de lucht. De bevochtiger is geruisloos en werkt zeer schoon, geurloos en vrij van bacteriën.

De Beurer verspreidt waterdamp en verhoogt daarmee de vochtigheid in de lucht. De bevochtiger is geruisloos en werkt zeer schoon, geurloos en vrij van bacteriën.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Beurer LB50 - Stoombevochtiger (Wit)

De Beurer LB50 bevochtiger vernevelt damp in de kamer om zo de vochtigheid te verhogen. Wanneer u last heeft van uw luchtwegen of droge huid is dit zeer behulpzaam. Verder voorkomt de Beurer ook het krimpen en scheuren van uw houten vloeren en meubels.

De Beurer is zeer geschikt voor het bevochtigen van ruimtes tot 40m2 en heeft een bevochtigingscapaciteit van 0,4 liter / uur. Het waterreservoir heeft een inhoud van 5 liter. Dat maakt deze luchtbevochtiger zeer geschikt voor bijna elke huiskamer en kantoorruimte.

De bevochtiger is voorzien van een waterpeil kijkglas en heeft een afneembare watertank. Hierdoor kunt u makkelijk zien hoeveel water er nog in het reservoir zit. Voor extra waterhygiëne wordt het water automatisch voorverwarmd. Doordat het wordt voorverwarmd daalt ook de kamertemperatuur niet. In deze bevochtiger hebben bacteriën, algen, schimmels en andere microben geen kans om te groeien. De bevochtiger voorkomt de groei van deze microben.

Beurer LB50 is instelbaar op hoge of lage intensiteit van de damp. Bij de lage stand stoot de bevochtiger ongeveer 150 ml per uur uit. Op de hoge stand is dit 400 ml per uur.

De Beurer is dankzij de controle-LED’s makkelijk te bedienen, hij heeft een automatische uitschakel functie en is beveiligd tegen oververhitting.

Kalkvorming is tegen te gaan met de speciale anti-kalkpads. Bij veelvuldig gebruik is het advies om deze pad eenmaal per week te vervangen. De Beurer bevochtiger is perfect voor bij u thuis. Deze bevochtiger is een echte eye-catcher die ook nog eens uw kamer perfect bevochtigd.

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-