Home Merken Airbi
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

Airbi

Airbi, luchtbevochtigers, luchtreinigers, airwashers. Een Airbi luchtwasser vormt een combinatie van een luchtbevochtiger en een luchtreiniger die volgens hetzelfde principe werkt als een koudwaterverdamper. De speciale verdampingsschijven in een Airbi airwasher absorberen water uit het reservoir en de ventilator van de luchtbevochtiger blaast droge lucht door de bevochtigde, roterende schijven. De bevochtigde lucht wordt vervolgens in de omgeving gebracht.

Airbi Bevochtigers

Airbi Hygrometers

Airbi Thermometers

Airbi Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Luchtbevochtigers met of zonder HEPA filterset

Airbi luchtbevochtigers die volgens dit principe werken, zijn krachtige apparaten die lage bedrijfskosten hebben en bijna geluidloos zijn. Een ander belangrijk voordeel van deze luchtbevochtigers is dat ze de lucht reinigen. Airbi biedt keuze tussen luchtwassers met of zonder HEPA filterset voor extra krachtige luchtzuivering.

De optimale luchtvochtigheid

Verblijven in verwarmde ruimtes met een te lage luchtvochtigheid is niet alleen onaangenaam, het kan ook schadelijk voor de gezondheid zijn. De optimale luchtvochtigheid ligt om en nabij 50%, maar het is niet ongebruikelijk dat deze in veel van onze huizen in de wintermaanden lager dan 20% is.

Droge lucht en verontreinigde lucht voorkomen met Airbi

Een lage luchtvochtigheid droogt en verstoort het slijmvlies van de luchtwegen. Het resultaat is de drang om te hoesten, frequente aandoeningen van de luchtwegen met name onder kinderen, gebarsten lippen en keelpijn. De huid is ook zeer droog en is geïrriteerd. Droge lucht genereert statische elektriciteit. De elektrische ontladingen zijn zeer onaangenaam en kunnen elektronische apparaten beschadigen. Droge lucht heeft ook een negatief effect op houten voorwerpen, muziekinstrumenten, antiek en schilderijen.

Airbi luchtbevochtigers worden om bovenstaande redenen aanbevolen voor appartementen, huizen, hotels, kantoren, scholen en naschoolse opvang.