Home Merken Coolspace
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

COOL-SPACE

In 1998 startte COOL-SPACE met de ontwikkeling van haar Cool Space professionele luchtkoelers. Zij herkenden het toenemende probleem van werknemers die werken in te warme omgevingen waardoor de productiviteit vermindert. De ingenieurs van COOL-SPACE ontwierpen een zeer efficiënte, verplaatsbare verdampingskoeler die in staat was de temperatuur aanzienlijk te doen dalen, zelfs wanneer de luchtvochtigheid erg hoog is. De koeling werd tot stand gebracht tegen een zeer laag energieverbruik.

COOL-SPACE Luchtkoelers

COOL-SPACE Oude producten (niet te bestellen)

COOL-SPACE professionele luchtkoelers

Met de opwarming van de aarde en de constante temperatuurverhoging is COOL-SPACE uitgegroeid tot een internationale fabrikant met wereldwijd bereik van mobiele luchtkoelers. De Bio Coolers hebben meer functies dan elke andere koeler, COOL-SPACE voert voortdurend technische verbeteringen door. COOL-SPACE biedt klanten een ruime keuze aan mobiele luchtkoelers die voor talrijke toepassingen worden ingezet.

COOL-SPACE professionele luchtkoelers koelen de ruimte door verdamping van water. Milieuvriendelijk en mobiel koelen, zelfs in een grote bedrijfshal.