Home Merken Bigassfans
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl

BIG ASS FANS

Een groot idee ontmoet een comfortabelere realiteit! Een grotere, betere manier! Of het nu gaat om verstikkende hitte, verdovende kou of benauwende vochtigheid, ongemak kan overal toeslaan. De effecten ervan verlammen het moreel en de productiviteit van werknemers en fungeren als Kryptonite voor klanten, dus in 1999 wilde een beginnende ventilator producent er iets aan doen.

BIG ASS FANS Luchtkoelers

Big Ass Fans, een innovator

Het begon met een groots idee in engineering: dat de combinatie van formaat en kwaliteitsontwerp fundamenteel zou kunnen veranderen wat plafondventilatoren konden bereiken. Die luchtstroom met hoog volume en lage snelheid (HVLS) - een geheel nieuw concept - was de sleutel om ruimtes comfortabeler en efficiënter te maken. Omdat de "HVLS Fan Company" groot dacht, duurde het niet lang voordat mensen de impact van haar producten op de bedrijfsvloer merkten. Het bedrijf kreeg een nieuwe naam: Big Ass Fans.

Comfort voor iedereen

Big Ass Fans is begonnen met het creëren van veiligere, productievere werkomgevingen in industriële faciliteiten. Maar daar stopte het niet. Bewezen door de prestaties van haar producten, wat begon als een groot idee, werd een revolutie op de werkplek en is nu de beste praktijk voor ontwerpers, managers en bedrijfseigenaren in elke denkbare branche en toepassing.

Aangenaam leven en werken

Ga aan het werk, ga naar de sportschool of geniet van een avondje uit en de kans is groot dat je een Big Ass-fan (boven je hoofd) ziet die de rust soepel en geruisloos bewaart. Van fabrieken tot huizen en alles daar tussenin, Big Ass Fans ventilatoren bieden comfort, stijl en energiebesparingen die het leven en werken aangenamer maken.